Restaurant

The chief Dominique BRIQUET, member  of the Academy of Taste and Culinary Traditions of Savoy, has obtained the title of « Maître Restaurateur ».
Passionate about his job, he continues to improve at prestigious schools such as the Ecole Lenotre, the Ecole Nationale Superieure de la Patisserie.
Dominique BRIQUET’s cuisine is based on mountain and lake products, herbs and flowers.
He pays particular attention to products which are mostly homemade.
The menu changes according to seasonal products.
Great selection of wines.

The chief Dominique BRIQUET, member  of the Academy of Taste and Culinary Traditions of Savoy, has obtained the title of « Maître Restaurateur ».
Passionate about his job, he continues to improve at prestigious schools such as the Ecole Lenotre, the Ecole Nationale Superieure de la Patisserie.
Dominique BRIQUET’s cuisine is based on mountain and lake products, herbs and flowers.
He pays particular attention to products which are mostly homemade.
The menu changes according to seasonal products.
Great selection of wines.

Our local menus

Menu Grand-Bec

  • La fondue savoyarde
  • L’assiette de charcuterie
  • La salade verte
  • La coupe Grand-Bec

Menu Génépi

  • La salade savoyarde
  • La tartiflette
  • Le fromage blanc au coulis de framboises
  • La coupe glacier (Génépi)

Menu Mont-Bochor

  • La raclette
  • La viande séchée des Alpes
  • Les petits fruits et légumes au vinaigre
  • La salade verte
  • Le cèpe du Bochor

Menu Senteur des Alpages été 2019

Terrine de Foie Gras Maison, Chutney de Mangue
ou
Sablé au Sérac et Goujonnettes de Truite Fumée
***
Noix de St Jacques Poêlées, Beurre de Yuzu
et Gnocchi de Polenta
ou
Œuf Poché Sauce Maltaise
***
Filet de Bœuf Poêlé Sauce Tarentaise
ou
Quasi de Veau aux Morilles
***
Ardoise de Fromages des Alpages de Pralognan
Pâte de Fruits
***
Financier, Compote de Rhubarbe, Fraises, et Tuile d’Ananas
ou
Savarin, Crème Mascarpone, Fruits Exotiques, et Combava
ou
Sablé Breton, Crème au Citron, et Framboises

49 € – PRIX NET – Boissons en sus
1 Entrée  – 1 Poisson ou Oeuf – 1 Viande  –
Les Fromages Fermiers – 1 Dessert

42 € – PRIX NET – Boissons en sus
1 Entrée – 1 Poisson (ou Œuf)  ou 1 Viande  –
Les Fromages Fermiers – 1 Dessert

Menu Senteur des Alpages été 2019

Terrine de Foie Gras Maison, Chutney de Mangue
ou
Sablé au Sérac et Goujonnettes de Truite Fumée
***
Noix de St Jacques Poêlées, Beurre de Yuzu
et Gnocchi de Polenta
ou
Œuf Poché Sauce Maltaise
***
Filet de Bœuf Poêlé Sauce Tarentaise
ou
Quasi de Veau aux Morilles
***
Ardoise de Fromages des Alpages de Pralognan
Pâte de Fruits
***
Financier, Compote de Rhubarbe, Fraises, et Tuile d’Ananas
ou
Savarin, Crème Mascarpone, Fruits Exotiques, et Combava
ou
Sablé Breton, Crème au Citron, et Framboises

49 € – PRIX NET – Boissons en sus
1 Entrée  – 1 Poisson ou Oeuf – 1 Viande  –
Les Fromages Fermiers – 1 Dessert

42 € – PRIX NET – Boissons en sus
1 Entrée – 1 Poisson (ou Œuf)  ou 1 Viande  –
Les Fromages Fermiers – 1 Dessert